Project Description

Grote Trekdreef, Utrecht

Beste buurtbewoner(s),

In augustus 2023 zijn er een aantal speeltoestellen verwijderd op speellocatie de Grote Trekdreef. Uit een inspectie bleek namelijk een aantal toestellen verouderd zijn. Voor de veiligheid van de buurt zijn deze daarom verwijderd.

Yalp en de gemeente Utrecht hebben de handen ineengeslagen en 3 toffe ontwerpen voor jullie gemaakt! Vanuit de gemeente zijn er enkele randvoorwaarden gesteld met betrekking tot het ontwerp. Met deze randvoorwaarden heeft Yalp 3 ontwerpen, met in ieder ontwerp een andere speellijn, gemaakt. Dit zijn de speellijnen Finno, Flora en Clover.

De stemronde is voorbij! Ieder huishouden kon maximaal 1 voorkeur aangeven. Stemmen kon tot en met vrijdag 22 december 2023.

Het winnende ontwerp is voorstel 1, het ontwerp van de Finno Speellijn! Het ontwerp is inmiddels goed gekeurd door zowel de BInG, als door de gemeente. De speeltoestellen zullen geplaatst worden door Yalp. We verwachten dat de werkzaamheden ongeveer binnen 12 weken kunnen uitvoeren! De exacte planning zal in binnenkort gedeeld worden op de webpagina.

Winnend Ontwerp Voorstel 1  Finno

(Klik op de afbeelding voor een grotere weergave)