Project Description

Prunuslaan, Sint Pancras

Beste buurtbewoner(s),

Het is tijd om de speelplek aan de Prunuslaan te vernieuwen. De huidige speeltoestellen zijn toe aan vervanging. In samenwerking met de gemeente Dijk en Waard zal Yalp Sport- en Speeltoestellen de nieuwe speelplek ontwerpen  en realiseren.

De gemeente Dijk en Waard vindt jullie mening bij de herinrichting van de speelplek belangrijk. Daarom is er een participatietraject gestart. Namens de gemeente zal Yalp deze participatie verzorgen. Op de website speleninjebuurt.nl houden we je gedurende het hele traject op de hoogte van de voortgang.

Op woensdag 28 juni stonden wij op jullie speelplek aan de Prunuslaan. Hier kon je het ingevulde inventarisatieformulier bij ons inleveren en eventuele vragen stellen. Alle wensen hebben wij in ontvangst kunnen nemen, daarvoor dank! Naderhand hebben wij deze wensen doorgenomen en meegenomen in het maken van de ontwerpen.

Voor de nieuwe speelplek zijn twee ontwerpen gemaakt. Jullie mochten stemmen op je favoriete ontwerp tot en met 21 juli 2023. We hebben veel reacties ontvangen voor de nieuwe speelplek aan de Prunuslaan. Uiteindelijk had één ontwerp de duidelijke voorkeur en dat ontwerp gaan we realiseren.

Het winnende ontwerp is het Clover ontwerp geworden, met daarin het grote speeltoestel. Op de afbeeldingen zie je hoe de nieuwe speelplek eruit gaat zien.  Hierin is nu ook de aanpassing verwerkt, welke jullie verzocht hebben. Zoals te zien komt achter beide doeltjes een soort ballenvanger.

Zodra wij de leverdatum van de verschillende toestellen hebben, maken we een planning voor de realisatie van de speelplek. Deze planning zullen we dan op de website met jullie delen.

Winnend Ontwerp