Miltenburgstraat, Utrecht

De speelplek aan de Miltenburgstraat wordt vernieuwd. Een groot deel van de toestellen zijn gezien de technische levensduur aan vervanging toe. De gemeente Utrecht vindt het belangrijk dat de buurtbewoners daadwerkelijk achter de initiatieven staan van de gemeente. Daarom geven wij jullie de kans om een voorkeur uit te spreken voor de invulling van de speelplek.

Hier zijn de belangrijkste randvoorwaarden en uitgangspunten voor de speelplek:

  1. In het ontwerp wordt rekening gehouden met het vergroenen van de speelplek. Dit wordt onder andere gedaan door het intekenen van nieuwe bomen en een natuurlijke valondergrond.
  2. Er wordt nog bepaald of het huidige meubilair hergebruikt, of vervangen gaat worden door de gemeente.
  3. De leeftijdscategorie voor deze speelplek is 0-14 jaar. Hier gaan we rekening mee houden in het ontwerp.

Op basis van de randvoorwaarden en de geldende regelgeving voor speeltoestellen heeft Yalp drie speellijnen uitgekozen. Wij willen jullie als omwonenden van deze speelplek vragen om te stemmen op een van deze speellijnen. Ook vinden wij het belangrijk om te weten welke speelwaardes jullie belangrijk vinden, ook hier kun je een voorkeur in aangeven.

Stap 1: Deel je wensen
Via het bijgevoegde formulier kan ieder huishouden maximaal 1 voorkeur aangeven voor een speellijn en 3 voorkeuren voor speelwaardes.

Stemmen kan tot en met zondag 28 april 2024.

Stap 2: Ontwerpen
Vanuit de opgegeven voorkeuren worden er 1 of 2 ontwerpen opgesteld waar jullie als buurt daarna weer uit mogen kiezen. Mocht er een duidelijke voorkeur voor één van de speellijnen zijn, dan wordt er 1 ontwerp opgesteld. Bij een minimaal verschil tussen twee verschillende speellijnen, zullen er van beide speellijnen een ontwerp worden gemaakt.

Stap 3: Stem op de ontwerpen
Nadat de ontwerpen zijn gemaakt zullen wij jullie opnieuw uitnodigen om te stemmen op het ontwerp dat het beste voldoet aan jullie wensen.

Breng je voorkeur uit

Contactgegevens

Vragen over de speelplek

Vragen over de speelbehoefte

Bij de uitstraling mag elk huishouden 1 voorkeur aangeven.
Bij speelwaardes* mag elk huishouden 3 voorkeuren aangeven.
Click or drag a file to this area to upload.

Je bent aan het einde van de enquete. Klik op verstuur om je antwoorden in te dienen.