Het Jannink, Goor

We hebben leuk nieuws! De gemeente Hof van Twente is van plan om de speelplek aan Het Jannink in Goor te vernieuwen, en we willen graag de input van de buurtbewoners om deze plek te transformeren tot een geweldige ontmoetingsplek voor jong en oud!

Houd deze projectpagina in de gaten voor alle updates en aanvullende informatie. Laten we samen werken aan een geweldige speelplek voor Het Jannink. We kijken uit naar jullie deelname!

Hier zijn de belangrijkste randvoorwaarden en uitgangspunten voor de speelplek:

  1. Vergroening van de speelplek: We streven ernaar om de speelplek natuurlijker en groener te maken, met minder beton en rubberen tegels.
  2. Geschikt voor verschillende leeftijden: De vernieuwde speelplek moet aantrekkelijk zijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar maar ook voor volwassenen/senioren.
  3. Ontmoetingsplek voor de buurt: We willen dat Het Jannink een ontmoetingsplek wordt voor de buurt, met o.a. picknick- en zitgelegenheden.
  4. Toegankelijkheid voor iedereen: De vernieuwde speelplek moet toegankelijk zijn voor alle buurtbewoners, inclusief degenen met motorische uitdagingen

Stap 1: Deel je wensen
We willen graag weten wat jullie wensen zijn voor deze plek. Daarom vragen we jullie om deel te nemen aan onze online enquête op deze projectpagina. Hier kunnen jullie aangeven welke speellijn en speelfuncties het meest aanspreken. Ook is er ruimte om opmerkingen te plaatsen.

De inventarisatie van de wensen is gesloten. Dit kon t/mdonderdag 30 november 2023. We zijn druk bezig om alle wensen te verwerken.

Stap 2: Stem op de ontwerpen
Nadat we al jullie stemmen hebben verzameld gaan we twee ontwerpen maken. Hierbij wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met jullie wensen en de vastgestelde randvoorwaarden. We nodigen jullie hierna opnieuw uit om te stemmen op het ontwerp dat het beste voldoet aan deze criteria.

Huidige situatie